ΑΓΟΝΕΣ BJJ

(πατήστε τις φωτογραφίες για να τις μεγενθύνετε)


LONDON WINTER 2020

Συγχαρητήρια στην ομάδα που έκανε ενα δύσκολο ταξίδι και συμμετείχε σε ενα δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά. Αναλυτικά συμμετοχές και αποτελέσματα:

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Κωνσταντίνο Μπητο που ήταν άτυχος και μία απὄφαση διαιτητή λόγω τραυματισμού του στοίχισε τη συνέχεια.
ATHENS INVITATIONAL 2019

Συμμετείχαμε στο Athens Invitational 2019 με 7 αθλητές. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και μπράβο στους Μιχάλη Καρτέρη, Κωνσταντίνο Πίτσικα και Δημήτρη Συκα που αποφάσισαν να εκτεθούν αγωνιστικά για πρώτη φορά σε ένα πολύ σκληρό και δύσκολο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αναλυτικά συμμετοχές και αποτελέσματα:
ROME FALL 2019

Η ομάδα μας συμμετείχε με 4 αθλητές και πέτυχε τα παρακάτω αποτελέσματα:

No Gi European Championship 2019:
GREEK NATIONALS GI 25/05/2019

Η ομάδα μας συμμετείχε με 5 αθλητές και κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια με τους Μάνο Ανδρή και Αντώνη Καστρήσιο που πήραν δεύτερες θέσεις στις κατηγορίες τους.
POZNAN OPEN 30/03/2019

Η ομάδα μας κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια με τον Μάνο Ανδρή και το Νίκο Μαντζουράνη που πήραν πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους στο γκι.
ROME NATIONAL PRO JJ 10/11/2018

Η ομάδα μας κατέκτησε ένα χρυσό, 3 αργυρά μετάλλια και 2 τέταρτες θέσειςμε τους Μάνο Ανδρή,Νίκο Μαντζουράνη,Σπύρο Πάστο και Αντώνη Καστρήσιο Μάνος Ανδρής πρώτη θέση στην κατηγορία του στο νο γκι Νίκος Μαντζουράνης δεύτερη θέση στην κατηγορία του στο νο γκι Σπύρος Πάστος τέταρτη θέση στο γκι και στο νο γκι στις κατηγορίες του Αντώνης Καστρήσιος δεύτερη θέση στο γκι και στο νο γκι στις κατηγορίες του.
NETHERLANDS NATIONAL PRO JJ 19/2/2018

Η ομάδα μας κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια με τον Αντώνη Καστρήσιο. Πρώτη θέση στο τουρνουά γκι και στο νο γκι στην κατηγορία του.